06-51805620 info@kokschilders.nl

Wandafwerking en wandbekleding:

Er zijn diverse mogelijkheden uw wanden af te werken. U kunt daarbij denken aan kwartsverven in diversen kleuren en structuren, wikkel- en andere technieken die uw wanden verfraaien. Ook het traditionele behang is natuurlijk niet weg te denken.

Behangen met glasweefsel:

Deze techniek is vooral aan te raden voor eigenaren/beheerders van monumentale panden, omdat in deze panden de naden en scheuren voortdurend terugkeren. Glasweefsel is een behangproduct dat ervoor zorgt dat deze oneffenheden niet meer zichtbaar worden, maar is uiteraard ook geschikt voor particulieren en nieuwbouw. Tevens is deze techniek toe te passen op ornamenten aan plafonds en zijn deze ook beschikbaar in de vorm van lambrisering met diverse motieven. Het glasweefsel-behang is op zowel het plafond als op de muur in de gewenste kleur(en) te schilderen.

Kleur- en materiaalkeuze: Laat u adviseren!

Wilt u niet alleen de wanden, maar ook de vloeren en ramen in een nieuw jasje steken, kunnen wij dit voor u regelen. Doordat kleur en materiaalkeuze een persoonlijke zaak is, kunnen wij u in contact brengen met een ervaren deskundige. Hij kan u volledig informeren op het gebied van vloeren, gordijnen, lamellen, binnenzonwering e.d.

Lekdijk Oost 16D
3412 KT Lopikerkapel

 

Jan Kok
06 - 51 80 56 20